Succesvolle avondversie Winter Fair Hardenberg

Nieuw, betoverend en verrassend: dat is Winter Fair By Night op vrijdagavond 4 november in een door lichtjes omgeven Evenementenhal Hardenberg. Winter Fair By Night neemt je mee van de kou van buiten naar de warmte van binnen. Met een liveoptreden van een bekende Nederlandse artiest, een heerlijk welkomstdrankje, rondlopend entertainment en rond de 200 enthousiaste deelnemers.

Winter Fair wil je verrassen, elk jaar opnieuw. En dat is gelukt. Dit jaar zijn voor het eerst ’s avonds de deuren open met een gloednieuw concept: Winter Fair By Night. Dit concept liep zo goed, dat de alle kaarten uitverkocht waren. Het was ook ontzettend druk. De Winter Fair begint al bij aankomst. Zodra je op het aankomt kun je al in de winterse sfeer komen op het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg. Deze is speciaal voor deze avond bedekt met duizenden lichtjes en knisperende fakkels. Ook de metershoge fontein was sfeervol verlicht.

 

Vijf hallen vol vermaak

Eenmaal binnen word je verwelkomd via de rode loper op een sfeervol welkomstplein. Hier kreeg je een drankje en een leuke shoppingbag, alleen waren die rond 19.00 uur al vergeven. Vijf hallen zijn sfeervol aangekleed. Er zijn hallen vol met stands en er is een hal vrijgehouden voor een groot horecaplein. Hier kon je even van een kopje koffie/thee of een versnapering genieten. Verder was er rondlopend entertainment en een kerstplein. Hier kon je een wens uitbrengen bij de Winter Fair Wensboom. Ook kon je plaatsnemen voor een leuke Karikatuur of in de Christmas Fotobooth!

 

Thomas Berge

Op het grote Horecaplein kon je naast een versnapering ook genieten van een optreden. Eerst stond Manon Bosch op het podium. Maar als kers op de taart was er op het grote horecaplein in hal 4 een geweldig optreden van zanger Thomas Berge met de Micky Fisser band!

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: Jeroen en Tineke Eilander, Omroep NOOS

 

Gerelateerde berichten