Partners

Omroep NOOS werkt samen met verschillende partners. Wilt u adverteren, donateur of sponsor worden van Omroep NOOS? Kijk dan op de pagina [Adverteren].

Baalderborggroep

Blij!

Qonnected

Partner: Baalderborg Groep

De studio van omroep NOOS is gevestigd aan de Molensteen in Hardenberg in gebouw Hibertad. Dit pand is in de eerste plaats opgezet als een testgebouw; in het bedrijfspand van ruim 2000 m2 werden in 2010 diverse duurzame materialen en technieken toegepast. Van zonnepanelen tot een sedumdak en verticale tuin, van verschillende soorten verlichting tot warmte installaties, isolatie en methoden voor hergebruik van water. Het pand wordt gehuurd door de Baalderborg Groep. Zij stellen een deel van de ruimte beschikbaar voor de omroep. De geleverde tegenprestatie bestaat uit promotionele activiteiten die de omroep uitvoert binnen de beschikbare middelen (radio, sociale media, kabelkrant).

De Baalderborg Groep is er voor mensen met een verstandelijke beperking, kinderen met ontwikkelingsproblemen en ouderen met een intensieve ondersteuningsvraag. De Baalderborg Groep heeft als motto ‘Lééf je leven’. Dat benadrukt: haal uit je leven wat erin zit en doe het op je eigen manier. Bij dat motto hoort zelfs een speciaal lied.

De Baalderborg groep is ook regelmatig op zoek naar nieuwe mensen om de organisatie te versterken. [klik hier] voor de actuele vacatures.

Trendy koffiezaak en lunchroom Blij!

Blij, een trendy koffiezaak en lunchroom waar goede koffie, lekkere broodjes en originele flammkuchen samenkomen. Samen met blij personeel en goede producten wil Blij! elke gast een Blije ervaring bieden! Van koffie tot borrelkaart, daghap of dessert!

Omroep NOOS werkt samen met BLIJ! als het gaat om live uitzendingen op locatie. In het kader van de provinciale staten verkiezingen zijn uitzendingen van ons programma Vechtdal Politiek op deze locatie gemaakt.

Qonnected

Iedereen wil digitaal bereikbaar zijn en snel internet hebben. Qonnected vindt het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot snel internet. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? De verschillende bedrijfsnetwerken van Qonnected bieden de oplossing: een betrouwbare, veilige en snelle verbinding.

Wilt u ook partner worden?

Kom gerust een langs om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!