Hoekman [FM]

Elke vrijdag van 21.00-23.00 uur met Jeffrey Hoekman.

De familie Hoekman uit Hardenberg is niet onbekend met en bij de lokale omroep. Een radioprogramma maken zit in het bloed bij deze familie. Jeffrey is er letterlijk mee opgegroeid. Zo hebben ook zijn vader Gertjan en zijn broer Marco een radioprogramma bij Omroep NOOS.

Het programma Hoekman [FM] is al in 1999 ontstaan. Jeffrey was nog maar 9 jaar toen zijn broer Marco begon met de eerste uitzending bij Omroep-Hardenberg. Elke zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur. Dit heeft hij jaren met veel passie en plezier gemaakt, zelfs toen de naam van Omroep-Hardenberg veranderde in Omroep Reest & Vecht. Uiteindelijk vond Marco in 2010 dat hij het ‘spreekwoordelijke’ stokje toch maar moest doorgeven aan zijn toen 20-jarige broertje. Het was niet nodig om een naamswijziging door te geven aan de luisteraars in de gemeente Hardenberg, want het programma bleef in handen van een ‘Hoekman’.

Omroep Reest & Vecht werd RTV Hardenberg; Jeffrey bleef gewoon gezellig draaien en wisselde de zondagmiddag in voor de vrijdagavond. Daar was hij wekelijks te horen tussen 20.00 en 22.00 uur. Totdat op 22 november 2012 het doek viel voor de lokale omroep.

Na een kleine pauze…

Begin 2018 kwam het in de wandelgangen ter sprake dat er bij Omroep Noos op de vrijdagavond een plekje vrij kwam. En het radiovirus stak weer de kop op. Met wat connecties binnen de omroep werd er even wat heen en weer gebeld en mocht Jeffrey zijn programma weer gaan maken.

Sindsdien is Jeffrey elke vrijdagavond van 21.00-23.00 uur On Air. Jouw weekend begint goed, als je op vrijdagavond de radio aan doet! En afstemt op Omroep NOOS. Hoekman [FM] is hét programma voor jong en oud. Jeffrey draait van alles wat. Hij vult zijn programma met de leukste muziek uit de jaren 70’s, 80’s en 90’s.  Soms word er zelfs nog een mapje muziek losgetrokken uit de 10’s en natuurlijk kun je ook de nieuwste muziek verwachten met het gezellige en vrolijke gebabbel van Jeffrey Hoekman tussen de platen door!

De twee vaste items die iedere week terugkomen zijn de ‘Smaakmaker’ en de ‘Hoekman [FM] Top-5’.
Elke week worden de populairste platen die in de Top-5 staan aan u voorgesteld.
De Smaakmaker is een nieuwe Hit! “Tenminste… dat zou hij kunnen worden”, aldus Jeffrey.
Maar dat laat hij liever over aan jou, als luisteraar kun je hem blijven aanvragen.