Gloriesound

Elke zondag van 17.00-19.00 uur met Alida en Alfred Ringenier.

Gloriesound is een programma met Christelijke muziek van Toen en Nu, samengesteld en gepresenteerd door Alida Ringenier. Samen met echtgenoot Alfred maakt Alida al jarenlang met veel plezier dit programma. Zodra de uitzending live uitgezonden wordt, is Alfred ook degene die de telefoon beantwoordt en uw verzoek aanneemt. Gloriesound is niet meer weg te denken uit het radioprogramma aanbod van de lokale omroep. Het programma is al jaren op hetzelfde tijdstip te beluisteren en heeft inmiddels een flinke schare aan trouwe luisteraars opgebouwd.

 

Elke eerste zondag van de maand wordt het programma live uitgezonden vanuit de studio. Tijdens deze uitzending kunt u uw verzoeklied dan ook gelijk doorgeven en wordt indien mogelijk in diezelfde uitzending uitgezonden. Dat kan via 0523-760788 (in de studio)!

Voor de overige zondagen maken Alida en Alfred van tevoren een opname. Ook voor deze uitzendingen kunt u een verzoeklied aanvragen. Dit kan elke week tot en met woensdag. Uw verzoeknummer kan dan meegenomen worden in de eerstvolgende uitzending! Dit kan via mobiel  06 820 41 634 (of WhatsApp) of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Dus wilt u iemand bemoedigen, feliciteren, groeten met een lied of zelf een lied aanvragen? Bel/WhatsApp dan voor donderdag 06 820 41 634 of vul het contactformulier in.

    Wilt u nog meer informatie? Kijk dan even op www.gloriesound.nl.