Winter Fair Hardenberg By Night uitverkocht

De editie van Winter Fair op 4, 5 en 6 november in Evenementenhal Hardenberg telt maar liefst 200 deelnemers verdeeld over vijf beurshallen. Nieuw dit jaar is de speciale avondopening op de vrijdag: ‘Winter Fair By Night’. Deze avond is volledig uitverkocht. Voor de dagopeningen op vrijdag, zaterdag en zondag zijn nog voldoende kaarten te koop.

Winter Fair viert dit jaar haar zeventiende editie in Evenementenhal Hardenberg. Er is op de beurs een speciaal kerstplein ingericht met een megagrote kerstboom. Daar kunnen bezoekers een wens voor iemand uitbrengen. Vervolgens laat de organisatie een wens in vervulling gaan. Ook is er dit jaar rondlopend entertainment, livemuziek en een nieuw workshopplein. Waan je volledig in winterse sferen tijdens je bezoek aan Winter Fair Hardenberg!

 

Winter Fair By Night

Winter Fair wil je verrassen, elk jaar opnieuw. Daarom worden dit jaar voor het eerst ’s avonds de deuren geopend voor jou en je vriendinnen met een gloednieuw concept: Winter Fair By Night.

Op de uitverkochte Winter Fair By Night op
vrijdagavond 4 november zou aanvankelijk
Jaap Reesema optreden, maar hij is door
persoonlijke omstandigheden verhinderd.

 

Zanger Thomas Berge en de Micky Fisser band
komen in de plaats voor Jaap Reesema.

 

 

Drie dagen Winter Fair
Winter Fair Hardenberg is met zo’n 20.000 bezoekers en 12.000 m² aan oppervlakte het grootste winterevenement in Noordoost-Nederland. Diverse exposanten demonstreren hun producten op de beursvloer. Zo kun je altijd de werking van een product zien voordat je deze koopt! Tijdens Winter Fair zijn er vier leuke workshops die jij kunt volgen. Ga jij aan de slag met een Tassel van Merinowol, een Hip Houten Woonplankje, een mooi mosschilderij of wordt jij een Happy Painter? Het kan allemaal tijdens Winter Fair!

 

Parkeren en toegangskaarten

Parkeer je auto op een van de 5.000 gratis parkeerplekken, waarna je je weg richting het winter-walhalla vervolgt. Je kunt de warme chocomelk en het gebak al ruiken! Voor de speciale avondeditie Winter Fair By Night zijn alle kaarten uitverkocht. Voor de dagopening van Winter Fair zijn zowel online als aan de deur nog voldoende kaarten te koop. Voor meer informatie en online kaartverkoop klikt u hier.

 

Openingstijden:

Vrijdag     4 november – 10.00 tot 17.00 uur
                                         – 18.00 tot 22.00 uur
Zaterdag  5 november – 10.00 tot 17.00 uur
Zondag     6 november – 10.00 tot 17.00 uur

 

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten