RPM – Rock, Punk, Metal

RPM – Elke zaterdag van 18.00-20.00 uur.
Het radioprogramma met Rock, Punk en Metal muziek.

Luister en kijk hier live mee.

Gepresenteerd door Huub Bakker en Jeroen Dekker

 

De harde zaterdagavondshow van Omroep NOOS.

 

Huub begon in 2021 als stagiair bij Keep Alternatives. Al snel bleek Huub zijn eigen creatieve visie op een radioshow los te willen laten. Sinds December 2021 heeft hij – met de opgedane kennis bij Keep Alternatives, samen met Jeroen Dekker – RPM Radio in het leven geroepen. Sinds die tijd is er constant achter de schermen (en soms gewoon direct live) gesleuteld aan het format en de presentatie van RPM. Inmiddels is de show uitgegroeid tot een eigen online presence, inclusief eigen website, livestream en podcast.

 

Voor de meeste fans van hardere muziek is popradio net niet wat ze zoeken. Speciaal voor hen is RPM Radio in het leven geroepen. Elke zaterdagavond zetten Huub Bakker en Jeroen Dekker de studio van Omroep NOOS op zijn kop om deze ondergewaardeerde muziek een plekje op de radio te geven. Naast de rock-, punk- en metalmuziek van bekendere bands, worden ook juist minder bekende artiesten bij RPM in de spotlight gezet. Als onderdeel van de lokale omroep brengen Huub en Jeroen ook lokaal nieuws aan het licht door middel van het 5-minuten-spel.

 

Op zaterdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur is RPM live te bekijken en beluisteren via de kanalen van Omroep NOOS of via rpm-radio.nl. Om alvast een beeld te krijgen van de radioshow kun je op dezelfde site ook verschillende clips van de show bekijken.