Listen Up!

Elke vrijdag van 20.00-21.00 uur met Eline Wessels, Herjan Stoeten en Richard Mol.

Herjan kwam al met de lokale omroep aanraking toen hij nog in de luiers zat. Want zijn vader Henk Stoeten had toen al een radioprogramma en maakt al jaren films voor de omroep. Mede daardoor is Herjan dan ook al als tiener begonnen met techniek voor verschillende radioprogramma’s. Daarnaast heeft hij jarenlang een eigen radioprogramma met muziek door de jaren heen gepresenteerd.

Eén van de programma’s waarvoor Herjan de techniek deed was een nieuwsprogramma van Omroep Reest & Vecht, waar Elines vader de presentatie deed. Zo kwam ook Eline bij de lokale omroep terecht en samen met een schoolvriendin maakte ze jarenlang een jongerenprogramma. Bij de start van Omroep NOOS groeide dat jongerenprogramma met Eline mee. Steeds vaker kwam ook Herjan tijdens de uitzending in de studio, tot hij niet meer weg te denken was bij ListenUp! Toen hij zijn vriend Richard ontmoette, die een heuse wandelende muziekencyclopedie bleek te zijn, sloot ook Richard vanzelfsprekend aan bij het ListenUp!-team.

 

Het programma ListenUp! bestaat uit ‘meegroeiende’ muziek en muziek voor de jongvolwassene. Een muziekprogramma gevuld met vooral Top 40-muziek. Bijna wekelijks wordt er in de ‘New Release’ een nieuw album in dit genre uitgelicht. In de ‘New Release’ wordt extra informatie over de artiest gegeven en twee nummers van deze artiest gedraaid. Uiteraard komt er dan sowieso één nummer van het nieuwe album.

 

Elke week is er een ‘ListenUp’: een nummer dat net nieuw is en volgens Herjan, Eline en Richard veel potentie heeft om in de Top 40 terecht te komen.

Als je tips hebt, of iets wilt melden aan het team van ListenUp! dan kun je dit het gemakkelijkst melden tijdens de uitzending. Je kunt contact met de programmamakers opnemen via de chat op de website van Omroep NOOS of bel even naar de studio via het telefoonnummer 0523 – 760 788.