De avond door met Otten

Elke maandag van 21.00 – 22.00 uur

Met Thijs en Jelmer Otten

   

 

‘De avond door met Otten’ gaat over wat de twee presentatoren Jelmer en Thijs Otten in hun dagelijkse leven meemaken. Het radioprogramma gaat dus over waar de jongeren van tegenwoordig zich mee bezighouden. Met name jongeren zullen dit programma leuk vinden, omdat het programma wordt gemaakt voor en door jongeren. Ook vertellen Tijs en Jelmer over de meest dagelijkse dingen, zoals naar welk feestje ze het in het weekend zijn geweest, of leuke en interessante verhalen over de muziek die ze luisteren en leuk vinden.

 

Daarnaast vertellen ze over concerten waar ze naar toe zijn geweest of waar ze nog naar toegaan. De keuze van muziek en artiesten kan heel erg variëren, omdat zowel Thijs als Jelmer van hele verschillende muziek houden.

Zo luistert Jelmer graag naar de wat oudere artiesten, zoals bijvoorbeeld The Rolling Stones, AC/DC, Status Quo en ga maar door.  Thijs daarentegen houdt hier ook wel erg van maar zijn keuze gaat eerder naar: de jeugd van tegenwoordig, The Opposites, Goldband.

Thijs werkt ook nog als freelancer bij 3FM waar hij leuke en goede artiesten ontmoet, waar hij dan weer leuke en interessante verhalen over kan vertellen in de show.

Het programma draait vooral om leuke en grappige verhalen te vertellen van wat er in het leven van de presentators afspeelt.
In het programma zelf draaien ze dus erg variërende muziek, waarbij ze een leuk verhaaltje bij vertellen.
Het gaat er dus om lekker te luisteren naar prachtige hitjes en plezier te hebben met Jelmer en Thijs.