HHC Hardenberg heeft niet weten te winnen

HHC Hardenberg heeft een wedstrijd met twee gezichten niet weten te winnen. Na een betere eerste helft kreeg de ploeg uit het oosten na rust de deksel op de neus. Waar het blij zou zijn geweest met een punt, scoorde VV Katwijk in de blessuretijd de winnende treffer.

Eerste helft

De wedstrijd begon met gevaar van de thuisploeg in Katwijk op Sportpark De Krom. Een voorzet van Tim Freriks kwam terecht bij Ahmed El Azzouti, die over het doel kopte. Rob van der Leij was bij HHC de eerste die het probeerde, maar hij kwam niet verder dan een schot naast het doel. De ploeg van Pascal Diender kwam al snel op voorsprong. Na vijftien minuten wist Jesper Drost de score te openen, hij schoof de bal na een voorzet binnen. Matthijs Hardijk probeerde daarna met een lob te scoren en slaagde daar niet in. VV Katwijk voerde de druk op en dat resulteerde al snel in een aardige kans van El Azzouti. Hij kwam dicht in de buurt van Nick Borgman, die de spits uit Katwijk niet liet scoren. Na kansen voor Van der Leij en Hardijk was het rust.

 

Tweede helft

HHC Hardenberg kwam anders uit de kleedkamer dan de eerste helft. Zes minuten na de pauze maakte El Azzouti met z’n hoofd 1-1. Nog geen tien minuten later maakte hij bijna zijn tweede, maar zijn schot ging rakelings over het doel van Borgman. Hoewel Van der Leij nog een kopkansje kreeg, domineerde Katwijk wel echt het spel. Freriks kopte de bal net voorlangs en onder andere Danny Bouws verzuimde om zijn ploeg op voorsprong te brengen. De dreiging van Katwijk betaalde zich uiteindelijk uit: in de blessuretijd scoorde Freriks en hij werd daarmee de matchwinner van deze zaterdag.

Competitie

2e divisie 2e divisie

Datum

15 oktober 2022 15:30

Scheidsrechter

S. Dröge

Accommodatie

Sportpark De Krom
De Krom 57
KATWIJK ZH

 

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg

Gerelateerde artikelen