Magazine Zie! Dedemsvaart voor Dedemsvaart

Na Hardenberg krijgt ook Dedemsvaart een eigen magazine. Het blad heet ‘Zie! Dedemsvaart’ en wordt huis-aan-huis verspreid. Het magazine staat vol verhalen over actuele ontwikkelingen in het centrum van het dorp.

Stad Hardenberg had al een ‘eigen’ magazine genaamd ‘Hallo! Hardenberg’. Hierin worden inwoners van Hardenberg op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in de stad. Omdat de gemeente Hardenberg ook Dedemsvaart als een van de belangrijkste kernen ziet, krijgt ook Dedemsvaart een eigen magazine.

 

In het magazine lees je over de plannen en ontwikkelingen in het centrum van Dedemsvaart. “Er gebeurt veel in het centrum van Dedemsvaart. Dat verdient een magazine! In deze eerste editie van Zie! Dedemsvaart zetten we de ontwikkelingen voor u op een rij. En vertellen de mensen die zich sterk maken voor een mooier centrum hun verhalen”, laat wethouder Martijn Breukelman weten.

‘Het centrum van Dedemsvaart is in de afgelopen tien jaar al flink onder handen genomen. Dat begon met de nieuwe inrichting van de Julianastraat en Wisseling. Gebouw ’t Centrum maakte plaats voor De Baron. Op en rond de Markt staan nieuwe woonwinkelcomplexen. En je kunt dichtbij de winkels gratis parkeren.’

‘Maar het is nog niet klaar in het centrum Dedemsvaart. Op verschillende plekken wordt nog gebouwd. Er zijn ook plekken waarvoor nog plannen gemaakt worden. Ondertussen ziet de wereld er anders uit dan tien jaar geleden. Sfeer, beleving en ontmoeting zijn belangrijker geworden in het centrum. Ook willen we het centrum groener maken. En wateroverlast bij hevige regenval voorkomen. Daarom kijken we samen met u opnieuw naar wat er nodig is in het centrum van Dedemsvaart. We hebben daar als gemeente ook geld voor gereserveerd.’ staat in het voorwoord in het magazine.

Het magazine wordt deze week nog huis-aan-huis verspreid in Dedemsvaart.
Ook kunt u het blad hier bekijken. Klik daarvoor op de Download-knop.

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Gemeente Hardenberg

Gerelateerde berichten