Julia Golstein wil Miss Teen 2023 worden

Julia Golstein (16 jaar) uit Almelo droomt al heel haar leven om een model te worden. Daarom heeft ze zich opgegeven voor de Miss Beauty of Overijssel missverkiezingen. Zo hoopt ze uiteindelijk Overijssel te vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale van Miss Beauty of the Netherlands dit jaar.

Julia Golstein (16 jaar) uit Almelo hoopt Overijssel te vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale van Miss Beauty of the Netherlands 2023. Haar roots liggen in De Krim waar haar ouders 20 jaar hebben gewoond. In augustus 2021 is ze naar Almelo verhuisd.

 

Het begin

De liefde voor modellenwerk is allemaal begonnen bij de modeshows waar Julia af en toe mocht kijken. Dit was tevens de reden dat ze zich heeft aangemeld voor de Miss Beauty of the Netherlands. Na de aanmelding is Julia gescout en mocht ze meedoen aan de casting. In drie rondes moest ze zich bewijzen. De voorstelronde, de bikinironde en de derde ronde was het beantwoorden van een Engelse vraag.

Deze casting was best spannend vertelt Julia: “Ik was in het begin van de dag heel zenuwachtig, maar na de eerste ronde waren alle zenuwen eigenlijk al weg”. Na de casting kon Julia met trots vertellen dat ze, als één van de 41 meiden, mee mag doen om Miss Teen of Overijssel 2023 te worden.

 

Finale van Overijssel

Op zondag 19 maart 2023 vindt in Theater De Voorveghter in Hardenberg de finale plaats. Dan weet Julia of zij Overijssel mag vertegenwoordigen tijdens Miss Beauty of the Netherlands. Meer informatie over de finalisten van 2023 vind je op deze website. Het avontuur van Julia is ook te volgen op haar socials: Instagram, TikTok en Facebook.

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander & Jeffrey Varweg, Omroep NOOS
Foto’s: Julia Golstein

Gerelateerde berichten