Brinky’s Luchtige Lunch

Elke dinsdag en donderdag van 12.00-14.00 uur.


Johan Brinkman, geboren in Balkbrug, begon al op zeer jeugdige leeftijd met het draaien van plaatjes in de slaapkamer die omgebouwd was tot studio/discotheek. Hij luisterde naar en imiteerde graag de stemmen van de dj’s uit die tijd zoals Joost den Draaier, Lex Harding en Ferry Maat.
Op 15 jarige leeftijd draaide Johan z’n eerste plaatsjes in de discotheek de Blokhut in Balkbrug. Iets waar Johan met plezier op terug kijkt. In de jaren 80 werd Johan besmet met het (piraten) radiovirus.


Nadat hij een aantal jaren vanuit een huisstudio stiekem maar met veel passie op de FM had gedraaid, ging Johan in de jaren 90 z’n plaatjes draaien voor de lokale omroep van Hardenberg. Een aantal jaren deed de plaatwerker 2 programma’s per week bij respectievelijk Omroep Hardenberg en Omroep Reest & Vecht. Mede door de drukke werkzaamheden binnen zijn slagerij in Hardenberg, heeft Johan na een aantal jaren de lokale omroep en de microfoon in de wilgen gehangen.

Maar het bloed kruipt…..en zal bij gezondheid nog lang blijven kruipen waar het niet gaan kan. Dus heeft Johan Brinkman zijn comeback bij de lokale omroep van Hardenberg, omroep NOOS, met een nieuw programma voor de dinsdag- en donderdagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur.
In het kader van gezelligheidsradio, een muziekprogramma met een hoog meezing gehalte en bijna alle muziek genres van Nederlandstalig tot Oldies en van hedendaagse popmuziek tot Country.