Hawe Tweewielers opent deuren in Hardenberg in gloednieuw pand

Op 2 juli opende Hawe Tweewielers officieel hun deuren in het nieuwe pand aan de Bruchterweg 102 in Hardenberg. Wethouder Alwin te Rietstap sprak lovende woorden over het ondernemerschap van Edwin en Jolanda (eigenaren), waarna zij met hun drie dochters de openingshandeling verrichtten door symbolisch een lint (binnenband) door te knippen.

Edwin en Jolanda runnen de fietsenzaak met passie en enthousiasme. Al jarenlang was het hun droom om een vestiging in Hardenberg te openen. Na een jaar hard werken is die droom nu werkelijkheid geworden.

De gloednieuwe winkel met een oppervlakte van 1800 m² biedt een ruim aanbod fietsen voor ieder wat wils. Racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, e-bikes, stadsfietsen en kinderfietsen: alles is te vinden bij Hawe Tweewielers.

De gedrevenheid van Edwin en Jolanda is te zien in hun vakmanschap en klantgerichtheid. Een unieke service die Hawe Tweewielers aanbiedt is bikefitting. Hierbij wordt je fiets op maat afgesteld, zodat je optimaal comfort en prestaties ervaart tijdens het fietsen.

De historie van de locatie waar de fietsenzaak nu gevestigd is, is terug te vinden in een vitrine met oude klokkaarten van medewerkers die in de jaren 60 werkten in de fabriek Wallramit. In deze fabriek, die gevestigd was op dezelfde locatie, werden vroeger hardmetalen gereedschappen gemaakt. De klokkaarten werden tijdens graafwerkzaamheden gevonden en vormen een tastbaar stukje historie in de moderne fietsenzaak.


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper 

Gerelateerde berichten