Los en Ligtenberg winnen in wintercompetitie

Arnd Los en Mandrie Ligtenberg hebben zaterdag de achtste wedstrijd van de wintercompetitie gewonnen. Deze wedstrijd die ook is georganiseerd door B & O en De Dobber. Er werd gevist in de Lutterhoofdwijk in De Krim.

Er werd gevist onder prima weersomstandigheden. Het was niet echt koud en er was ook niet veel wind. Kortom prima omstandigheden. Gelukkig werkten de goede vangsten ook mee.

 

A-Vak

Het A-vak is gewonnen door Mandrie Ligtenberg met een vangst van 30 vissen met een gewicht van 3.540 gr. De tweede plaats was voor Jan Geertman met een vangst van 38 vissen met een gewicht van 2.680 gr. De derde plaats was voor Joop Fraterman met een vangst van 15 vissen met een gewicht van  2.240 gr.

 

B-Vak

Het B-vak werd gewonnen door Arnd Los die 33 vissen wist te vangen met een gewicht van 3.960 gr. Het was zijn derde opeenvolgende winst. Goede tweede was Stef Geertman met een vangst van 31 vissen en een gewicht van 3.080 gr. De derde plaats was voor Henk Hakkers die 28 vissen wist te vangen met een gewicht van 2.620 gr.

Met nog twee wedstrijden te gaan zit de spanning er nog goed in.

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HSV De Dobber

Gerelateerde berichten