30 jaar Spirtitten Treffen: Een feest van broederschap en motoren

Afgelopen weekend vierde motorclub Roving Spirit uit Slagharen het 30-jarig jubileum van hun geliefde Spirtitten Treffen. Op steenworp afstand van de oude locatie bruiste het terrein met motoren, muziek en enthousiaste bezoekers.

De organisatie had groots uitgepakt voor deze speciale editie. Met talloze live bands, een gezellige camping en een eetgelegenheid was er voor ieder wat wils. De sfeer was opperbest, met een sterke focus op broederschap en het samenzijn met mede liefhebbers van het motorrijden.

“Het was echt een feest om te zien hoe iedereen genoot,” aldus een woordvoerder van de motorclub. “Oude bekenden kwamen weer bij elkaar, nieuwe vriendschappen werden gesloten en er werd volop genoten en gelachen.”

Ondanks de nodige windstoten bleef de stemming opperbest. De aanwezigen lieten zich niet van de wijs brengen, snoerde de scheerlijnen van de tenten extra aan en genoten verder volop van het programma en elkaars gezelschap.

Het Spirtitten Treffen is uitgegroeid tot een begrip in de motorwereld. Het jaarlijkse evenement trekt honderden bezoekers van heinde en ver. De jubileumeditie was dan ook een groot succes.

Alle foto’s zijn HIER te vinden.

Enkele reacties van bezoekers:

  • “Een onvergetelijk weekend vol motoren, muziek en vriendschap!”
  • “De organisatie heeft alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke jubileumeditie van te maken.”
  • “De sfeer was echt opperbest. Iedereen genoot zichtbaar van het samenzijn met andere motorliefhebbers.”
  • “Het Spirtitten Treffen is een echte aanrader voor iedereen die van motoren en gezelligheid houdt.”
  • “Een stukje pure motortraditie dat hopelijk nog lang in stand mag blijven!” 

Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper 

Gerelateerde berichten