Dj’s Back Home Hardenberg zijn er klaar voor

Nog een paar weken en dan is het zover, de 70’s & 80’s party op zaterdag 11 februari 2023 in zaal Mulder. De Dj’s Jan Gerrits en Henk Stoeten zijn er klaar voor. Alles wordt weer uit de kast getrokken voor een gigantische top-avond.

Na de feestdagen is deze avond voor velen de eerste party van het jaar, en omdat er niet gewerkt wordt met een vooraf gemaakte playlist, zal Henk meer dan 1300 videoclips van de 70’s & 80’s die avond meenemen, zodat er aan de vele wensen voldaan kan worden. Tijdens deze avond heb jij gegarandeerd de Disco Fever weer helemaal te pakken. Ga uit je dak op nummers van de Bee Gees, Tramps, Tavares, The Sweet, Mud, Status Quo, ABBA en vele andere.

 

Videoclips op schermen

Het is niet alleen de muziek die u terug brengt naar die jaren, maar ook de beelden die op diverse schermen vertoond worden zullen dit alleen maar versterken. De videoclips worden vertoond op meerdere schermen zodat niemand iets hoeft te missen van al die mooie beelden. Ook in de voorzaal zullen veel foto’s op groot scherm voorbij komen die destijds gemaakt zijn in de horeca gelegenheden van de jaren 70 & 80 waardoor bij velen de oude herinneringen weer boven zullen komen.

 

Speciale dansvloer

De speciale grote verlichte dansvloer zoals we die kennen van “Saturday Night Fever” komt weer richting Hardenberg, waarbij DPL “Licht, geluid & Multimedia”, zal zorgdragen voor een perfecte sound met de juiste verlichting. Pak dus je discoschoenen alvast uit de kast, want stilstaan op de mooie verlichte dansvloer is onmogelijk. Niets is te gek, ga als jezelf of helemaal verkleed en laat je helemaal gaan op de 50 m² verlichte dansvloer.

 

De mannen Gerrits en Stoeten zijn klaar voor het grote werk en laten weten dat Hardenberg op z’n grondvesten zal trillen met de hits van weleer. Een avond die iedere bezoeker alleen maar plezier en gezelligheid brengt. Vanaf 20.30 uur gaan de deuren open van de grote zaal van zalencentrum Mulder.

Back Home is te volgen via Facebook: Back Home Hardenberg
Kaartverkoop bij AVIA tankstation Hardenberg en Zaal Mulder en via www.eventree.nl

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

 

 

Gerelateerde artikelen