Beursvloer Hardenberg – verloting hoofdprijs

Je vraagt je af hoe groot de kans is op het winnen van de hoofdprijs van de Beursvloer Hardenberg als je er zelf niet bij kunt zijn. Met deze vraag zal Niels ook hebben rondgelopen de afgelopen dagen.

Maar toch is het zo dat Niels Schlepers deze prijs heeft gewonnen via een collega van De Stuw.

Het ontstaan van deze hoofdprijs

De afgelopen keren bij de Beursvloer Hardenberg werd er iets verloot onder de aanwezigen en dan ging het altijd om bijzondere hoofdprijzen, zoals een ballonvaart of een weekendgebruik van een auto, waarbij de auto met volle tank opgehaald mocht worden en met lege tank afgeleverd mocht worden.

Ook voor de Beursvloer editie van 2024 was de Hardenbergse Uitdaging op zoek naar een unieke hoofdprijs en deze hoofdprijs wordt mogelijk gemaakt door Oegema Transport. Een zaterdag mee met de chauffeur op de vrachtwagen en de dag afsluiten bij De Lichtmis met een balletje gehakt. Dit is toch wat je noemt een ‘once-in-a-lifetime-experience’.

13 april

En op 13 april a.s. dan gaat het gebeuren. Niels Schlepers zal dan in de ochtend de plek innemen van de de bijrijdersstoel en dan zal Arjan Timmerman deze tig-tonner in beweging brengen en de vooraf geplande route gaan uitvoeren. En natuurlijk aan het eind van de rit wordt er gestopt bij De Lichtmis om even wat calorieën aan te vullen door het nuttigen van een gehaktbal (of twee, vertelde Niels al).

Deze hoofdprijs zal een bijzondere ervaring zijn voor Niels. Hij kijkt er nu al naar uit…

De Stuw en de Hardenbergse Uitdaging bedanken Oegema Transport voor deze hoofdprijs.

Beursvloer Hardenberg in Vechtdal Politiek

Op 10 maart jongstleden maakte omroep NOOS een aflevering van Vechtdal Politiek over de beursvloer. Deze is terug te luisteren als Spotify podcast (zie onderstaande link) of via de site (radio gemist).

 


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Beursvloer Hardenberg

Gerelateerde berichten