Muziek in de tuin op 26 mei

Ontdek het beste van Muziek in de Tuin Balkbrug! Geniet van een onvergetelijke voorstelling in de historische Reestkerk op 26 mei, gepresenteerd door Muziek in de Tuin Balkbrug voor het tweede jaar op rij.

Dit jaar vieren we onze 5e editie met een speciale twist: vier van onze topmuzikanten geven een exclusief optreden van 30 minuten in de prachtige setting van de Reestkerk.

Mis het niet!

Ontdek de diverse muzikale talenten, waaronder Po’Maddy met hun meeslepende rockballads en bluesrock, ROO met originele muziek en teksten gebaseerd op persoonlijke ervaringen, het veelzijdige Rocktail-duo met een mix van pop, folk, country, reggae en rock, en onze eigen organisator Freek die nummers van iconen als Cuby, Paul Simon, Shaffy en Leonard Cohen ten gehore brengt, met speciale gast Frieda Bosch van Lucky Me.

Gratis toegang

Toegang is gratis, maar om dit evenement mogelijk te maken en de kerkhuur te dekken, zijn vrijwillige bijdragen van harte welkom. Je kunt eenvoudig doneren via de aanwezige bussen of door gebruik te maken van onze handige QR-code.

Mis dit unieke evenement niet en kom langs op 26 mei voor een middag vol muzikale hoogtepunten en gezelligheid in Balkbrug!

Kosteloos reserveren

Kosteloos reserveren kan via www.muziekindetuinbalkbrug.nl of rechtstreeks op de reserveringssite;

Bellen mag ook; 0653407777


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Muziek in de tuin Balkbrug

Gerelateerde berichten