Tien jaar lang ‘Het Allermooiste Feestje’ in Sibculo

Waar het slechts met een paar honderd man begon, waren op 1 juli duizenden bezoekers aan het recreatiewater van ‘De Spartelvijver’. Inmiddels is Het Allermooiste Feestje een begrip in- en buiten de regio geworden.

Dit jaar vierde het evenement officieel zijn tienjarig bestaan. Het werd een speciale editie.
Ruim vijf jaar geleden zou men in Hardenberg of twenterand bij het horen van ‘Het Allermooiste Feestje’ waarschijnlijk de schouders hebben opgehaald. Inmiddels is het in een groot deel van Overijssel en daarbuiten een bekende naam geworden. Dit jaar bereikte het evenement een mijlpaal van tien jaar, wat reden genoeg was voor een feestelijke viering!

Al vele jaren trekt Het Allermooiste Feestje jaarlijks duizenden bezoekers naar de prachtige locatie aan het zand en water van recreatieplas De Spartelvijver. Met diverse podia, muziekgenres en een spectaculaire eindshow, spreekt de organisatie een breed publiek aan. Dit jaar waren er optredens van artiesten zoals Bizzey, Wildstylez, Gladjakkers, Altijd Larstig en Rob Gas D’rop.

Voor deze jubileumeditie pakte de organisatie extra groots uit. Tijdens de eindshow was er ook een muzikale terugblik op de afgelopen tien jaar van Het Allermooiste Feestje en wie het leuk vond kon een rondje mee in het reuzenrad.

De sfeer zat er al snel in, de organisatie had alle tot in de puntjes geregeld. Helaas kwam er bij de start van het feestje wat regen uit de lucht, maar al snel klaarde het op en was het de hele avond droog en of het afgesproken was, na de laatste vuurpijl om 1.30 begon het weer te spetteren.

De bezoekers en organisatie kunnen terugkijken op een geslaagde 10e editie! Voor meer bezoekersfoto’s: Kijk op de Facebook pagina van Bas Schipper photography: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088391811759


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Bas Schipper

Gerelateerde berichten