Rode kaart voor trainer HHC Hardenberg

HHC Hardenberg heeft met 1-1 gelijkgespeeld tegen Quick Boys. In de eerste helft kwam de ploeg op voorsprong, maar na rust wisten de blauw-witten in de rebound gelijk te maken. Dit tot onvrede van trainer Pascal Diender en een aantal spelers.

Eerste helft

De eerste echte mogelijkheid in de wedstrijd kwam van Matthijs Hardijk. De HHC’er schoot voorlangs. Twaalf minuten later openden de Hardenbergers de score. Jurjan Mannes schoot via een speler van Quick Boys raak: 0-1. Jan-Willem Kamp en Youssef El Kachati kregen nog wel kansen, maar wisten niet te scoren. Net voor rust had de ploeg uit Katwijk misschien wel de grootste mogelijkheid. Aleksandar Bjelica schoot en Ashwin Manuhutu haalde de bal van de lijn. In de rebound was ook Rob van der Leij scherp in het verdedigingswerk.

Tweede helft

Na rust kwam Quick Boys snel op gelijke hoogte. Nick Borgman had een ijzersterke redding, maar vervolgens kon El Kachati alsnog scoren. Tot onvrede van HHC, dat protesteerde bij de scheidsrechter. Pascal Diender ging volgens de arbitrage zo ver, dat hij met rood het veld moest verlaten. Vervolgens kregen beide teams vrijwel geen mogelijkheden en dus bleef het bij 1-1.

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg