Geertman en Fraterman winnaars viscompetitie

S. Geertman en J. Fraterman hebben zaterdag 12 november de tweede wedstrijd van de wintercompetitie B & O – De Dobber gewonnen. Er werd gevist in de Lutterhoofdwijk in De Krim.

B & O Bergentheim en De Dobber uit Hardenberg organiseren samen de wintercompetitie. De loting was zaterdag op het Turfstekersplein in De Krim. Het was een koude nacht geweest en de vissers waren allemaal erg benieuwd hoe de vis hierop zou reageren. Al snel zaten ze lekker in het zonnetje, ‘het leek wel voorjaar’.  Hoewel de vissers er zin in hadden, lieten de vissen het ook deze keer behoorlijk afweten. Uiteraard werd er wel wat gevangen, maar het was zeker niet veel. Gelukkig voor de deelnemers, wist iedereen nog wel een visje te vangen.

 

A-vak

J. Fraterman wist het A-vak te winnen met een vangst van 24 vissen met een gewicht van 1.320 gr. Goede tweede was A. Los met een vangst van 16 vissen en een gewicht van 1.080 gr. De derde plaats was voor J. Geertman die 10 vissen met een gewicht van 1.160 gr wist te vangen.

 

B-vak

In het B-vak was de winst voor S. Geertman met een vangst van 12 vissen met een gewicht van 2.600 gr. De tweede plaats was voor M. Ligtenberg die 28 vissen wiste vangen met een gewicht van 1.420 gr. De derde plaats was voor H. Hakkers met een vangst van 13 vissen met een gewicht van 1.220 gr.

 

Zaterdag 19 november wordt er opnieuw op dezelfde locatie gevist.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HSV De Dobber

Gerelateerde artikelen