Egbers en Brzezowski tekenen contract

Twee talenten van HHC Hardenberg, Sander Egbers en Jakub ‘Kuba’ Brzezowski, hebben hun eerste contract bij de tweededivisionist getekend. De voetballers tekenden voor één seizoen.

Sander Egbers 

De 22-jarige Egbers, die medio 2019 van Ter Apel ’96 overkwam naar het beloftenelftal van HHC Hardenberg, is heel blij: “Ik heb me de afgelopen jaren goed ontwikkeld bij HHC. Ik weet zeker dat HHC ook de juiste club is om me te blijven ontwikkelen. Ik ben blij met deze kans en ik pak hem ook met beide handen aan!”

 

Technisch manager Gert Heerkes is enthousiast over Egbers: “Sander heeft als aanvoerder van Onder 23 een groot aandeel in de prestaties van dit team. Hij heeft op de trainingen bij het eerste elftal een stijgende lijn laten zien en daarnaast z’n debuut gemaakt. Deze allround aanvallende speler is een echte teamplayer die ook fysiek het nodige in de melk te brokkelen heeft. Vanwege zijn prestaties is ook Sander beloond met een vast contract bij de eerste selectie. Een mooie stap voor dit regionale talent. Als club zijn we hier ook zeer tevreden mee.”

 

Jakub ‘Kuba’ Brzezowski

Brzezowski (22) maakte afgelopen zomerstop de overstap van SC Cambuur Onder 21 naar HHC. Daarvoor speelde hij voor het Poolse Lubin. Hij is erg gemotiveerd: “Ik ben heel erg blij dat ik een contract heb mogen tekenen. En dat mij de kans is gegeven om mij verder te ontwikkelen bij deze prachtige club met een mooie supportersgroep. Ik kijk uit naar de komende jaren en de uitdaging die daarbij komt. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het team.”

 

Heerkes is verheugd: “Kuba heeft het goed naar z’n zin bij HHC. We zijn dan ook tevreden dat hij in is gegaan op ons voorstel. Hij heeft zijn kwaliteiten nog niet vaak op het hoofdveld kunnen laten zien. Toch heeft hij al een zeer belangrijk aandeel gehad in de prestaties van Onder 23: al vele dribbels getoond en al regelmatig een doelpunt meegepikt. We verwachten dan ook dat hij nog niet op z’n top zit en komend seizoen meer minuten gaat maken in het eerste elftal. We wensen deze plezierige persoon heel veel succes.”


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg

Gerelateerde berichten