Schildersclubs in wijksteunpunten Hardenberg

Begin dit jaar deden de coördinatoren van Saxenburgh wijksteunpunten Hardenberg de oproep ‘gezocht creatieve schilders’. Inmiddels zijn er nu drie schilderclubs bij drie wijksteunpunten in Hardenberg gestart.

 

“Wat waren wij verrast dat wij zoveel positieve reacties kregen van inwoners die belangstelling hebben voor het schilderen. Wij zijn inmiddels gestart met drie schilderclubs. Bij alle drie de schilderclubs is nog ruimte voor nieuwe deelnemers.”, laten de coördinatoren weten.

“Het doel van de schilders club is om in een ontspannen sfeer u een leuke creatieve activiteit aan te bieden. Het is voor beginners en gevorderden. Heeft u al eens geschilderd neem dan u materiaal mee. Heeft u nog nooit geschilderd dan hebben wij de materialen om te beginnen met uw nieuwe hobby. Gezelligheid staat voorop”. De schilders club is niet leeftijd gebonden en laagdrempelig. Iedereen kan meedoen. “We verwachten geen Picasso’s en Rembrandts, maar wel een gezellige groep die geniet van het samen schilderen”, laten de coördinatoren weten. Kosten voor de schilder club zijn vijf euro per keer. Dit is inclusief één consumptie.

Heeft u belangstelling voor de schilderclub of wilt u nog meer informatie dan kunt u contact opnemen met de coördinatoren van het wijksteunpunt dit kan via wijksteunpunthardenberg@sxb.nl of via telefoonnummer 0523-277348.

 

De Schilderclubs zijn op verschillende locaties en tijden.

Groep 1

Schildersclub ‘De Pothof’, één keer per 14 dagen.
Locatie Wijksteunpunt Oostloorn Hardenberg,
Van Speijkstraat 14, 7772 ZC te Hardenberg.
Tijdstip: Dinsdagavond 19.30-21.30 uur.

Groep 2

Schildersclub ‘Kern Hardenberg’’, één keer per 14 dagen.
Locatie: Buurtkamer Hardenberg,
Burgermeester Bramerstraat 92, 7772 CE te Hardenberg.
Tijdstip: Woensdagmiddag 14.00-16.00 uur.

Groep 3

Schildersclub ‘Marslanden’, één keer per 14 dagen.
Locatie; Wijksteunpunt De Schout,
Schoutenhof 27, 7773 CC Hardenberg.
Tijdstip: Vrijdagmiddag. 14.00-16.00 uur.

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Saxenburgh wijksteunpunt Hardenberg, Oostloorn en Schoutenhof 

Gerelateerde artikelen