Repair Café Hardenberg bij De Koppel

Ook in de wintertijd zitten de vrijwilligers van het Repair Café klaar om te helpen met reparatie van kapotte spullen. Het Repair Café wordt druk bezocht. Alle reden voor de vrijwilligers om ook op zaterdag 17 december weer present te zijn bij De Koppel.

Tijdens het Repair Café Hardenberg helpen zij u met het repareren van kapotte spullen. Elk kledingstuk, apparaat, meubelstuk, speelgoedje, sieraad verdient een tweede leven. Dus lekt je luchtbed, weigert je fietspomp of kun je met je koffiezetapparaat alleen nog maar thee zetten? Bezoek dan het Repair Café Hardenberg.

 

Dit kan op zaterdag 17 december, inloop tussen 13.15 en 15.30 uur.

Het repareren van kapotte spullen doen de vrijwilligers al vele jaren om de zes weken. Een hechte groep, die het leuk vindt hun kennis van techniek, elektronica, textiel en nog veel meer, in te zetten voor anderen. Dat ze weten wat ze doen, blijkt wel uit het hoge herstelpercentage, meer dan 80% van de verloren gewaande spullen wordt gemaakt.

Wilt u dat deze vrijwilligers u helpen bij het herstel van uw kapotte spullen of wilt u gewoon eens kijken hoe dat allemaal in zijn werk gaat, dan bent u van harte welkom op zaterdag 17 december tussen 13.15 en 15.30 uur bij het Repair Café Hardenberg in natuuractiviteitencentrum De Koppel, Vechtstraat 8 te Hardenberg. Voor meer informatie tel. 0523 273388 of info@dekoppel.com.

 

Even geen duurzaamheidsgidsen

De duurzaamheidgidsen van het Startpunt duurzaam Hardenberg zijn komende maanden niet aanwezig bij De Koppel. Huisbezoeken kunnen wel gewoon aangevraagd worden. Dit kan ook bij De Koppel.

De Koppel is een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

Tineke Eilander, Omroep NOOS

 

Gerelateerde berichten