Vrolijk kerstevent in centrum Ommen

Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen houdt op vrijdag 23 december een kerstevent in het centrum van Ommen! Voor zowel kinderen als voor volwassenen is er een leuk programma uitgewerkt, waarbij van 14.00 tot circa 21.00 uur van alles is te beleven in het Ommense centrum.

Voorzitter Rinie Henning van het Ondernemersfonds: “we vinden het belangrijk om ook in de kerstperiode ons centrum extra gezellig te maken. Ommen is ook in de winter het gastvrije hart van het Vechtdal en daarom hebben we een leuk programma voor jong en oud uitgewerkt.”

 

Het programma omvat o.a:

*Voor de kinderen: een rijdende Kerst Express kindertrein met elfjes, gratis popcornkraam, een indrukwekkende skihut-springkussen en een Oud-Hollandse spellenkraam.

*Lekker eten: wat denk je van glühwein, warme oliebollen of kniepertjes met warme chocolademelk?

*Muziek in het centrum: gezellig draaiorgel in de middag met kerstmuziek en twee muzikale bands, het Flater Pret Orkest en Bommelding van 16.00-20.00 uur. En eind van de middag en begin van de avond zijn de midwinterhoornbloasers in het centrum!

 

Natuurlijk doen de centrumondernemers ook mee. Er is een sfeervolle kerst-koopavond op vrijdagavond 23 december, waarbij veel ondernemers een eigen leuke kerstactie hebben bedacht. Ook zijn er op donderdagavond 22 december diverse ondernemers die de winkel open doen. Controleer hiervoor de website van deze winkels wanneer men open is.

 

 

Zet alvast in de agenda:

vrijdag 23 december

14.00 – 21.00 uur

in het centrum van Ommen

 

 

 

 

 

 

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen

Gerelateerde berichten