Kindermiddag ‘Kerst’ bij De Koppel

Kinderen vinden het altijd leuk om te knutselen met natuurlijke materialen. Dit geldt natuurlijk ook voor de kerst. Bij De Koppel wordt woensdag 14 december een kerstmiddag gehouden, deze is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

 

Alle kinderen krijgen eerst een mooie, grote dennentak. Daarmee hebben ze de basis om te gaan knutselen. Op tafel liggen dennenappels, ijsstokjes, kleurgerei en nog veel meer. De tak kan versierd worden met strikjes, gekleurde dennenappels en zelfgemaakte engeltjes en dennenboompjes. Na afloop gaat iedereen met een kleurige versiering naar huis.

 

Wat is er leuker dan gewoon gezellig met elkaar bezig te zijn voor de Kerst! Het is overigens wel belangrijk dat de kinderen zelf kunnen knippen en plakken. In de pauze is er warme chocolademelk voor de kinderen en wat lekkers.

 

De middag begint om 14.00 en eindigt rond 16.00 uur.  Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur.

Eerste Kerstdag gesloten, Tweede Kerstdag geopend.
De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: De Koppel Hardenberg

Gerelateerde berichten