Nieuwe namen Camperbeurs Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg heeft haar programma bekend gemaakt. 23 september opent Camperbeurs haar deuren weer in Evenementenhal Hardenberg. Een recordaantal van ruim 90 exposanten presenteert hier hun aanbod van nieuwe en tweedehands campers, mini-campers, inbouw voor de camper en de mogelijkheden voor het huren van een camper. Ook allerlei camperaccessoires zijn hier te koop. 

De presentaties op Camperbeurs Hardenberg vinden plaats op de beursvloer in het Campertheater. Zo zijn er presentaties van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) over het compleet maken van je camper met accessoires en de mooiste overnachtingsplaatsen. Het bedrijf Fixxter geeft op alle dagen een presentatie over het op reis gaan met een elektrische camper. Camperintro vertelt over het reizen met de camper vanaf 2025 met de veranderingen in de milieuregelgeving (milieuzones) Arie de Ruijter geeft beginnende camperaars tips waar ze op moeten letten bij de aanschaf van een camper.

Verder kunnen vrouwen hun rijvaardigheden in de camper verbeteren tijdens Camperbeurs Hardenberg. Initiatiefneemster Tineke de Ruijter ziet vaak de man een camper besturen. Een gemiste kans voor de vrouw, vindt De Ruijter. Het rijden in een camper levert volgens haar juist veel plezier op en dat gevoel wil ze delen met andere vrouwen met haar rijlessen genaamd ‘VrouwRijdtCamper’. Vrouwen kunnen zich vooraf aanmelden bij haar om een proefrit te maken.

 

Nieuwe namen voor het programma op Camperbeurs Hardenberg zijn onder meer CamperTV en Kampeermeneer. CamperTV vertelt op de zaterdag in twee presentaties over het overwinteren in Spanje en Portugal en Kampeermeneer geeft op de zondag twee verschillende presentaties over hoe je kan verdienen met de (ver)huur van een camper en waar je aan moet denken bij het (ver)huren van een camper. Het volledige programma met alle sprekers, onderwerpen en tijden is te vinden op www.camper-beurs.nl.

De dertiende editie van Camperbeurs is op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september in Evenementenhal Hardenberg. De beurs is op alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn online te bestellen, kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn ook aan de deur te koop maar dan kosten ze iets meer. Voor meer informatie: www.camper-beurs.nl.

 

Gerelateerde artikelen