Muzikale Avond: Larissa Baak-Donker Betovert Stadskerk in Coevorden met Persoonlijke Verhalen en Nieuwe Klanken”

Op vrijdag 19 januari brengt Larissa Baak-Donker haar muzikale reis naar de Stadskerk in Coevorden. De getalenteerde zangeres, afgestudeerd aan het Artez in Zwolle, deelt niet alleen haar nieuwste nummers van het album ‘Gebroken geluk’, maar ook de diepgewortelde passie die haar muzikale carrière heeft gevormd.

Vanaf haar kindertijd was Larissa gefascineerd door muziek, spenderend aan uren pingelen op haar moeders gitaar en het creëren van eigen melodieën. Haar conservatoriumopleiding in Zwolle bracht haar naar de wereld van zang jazz/pop. Na haar afstuderen zong ze in diverse bands en theaterproducties, waar ze haar ervaringen deelt door zanglessen te geven, zowel individueel als in workshops.

Newday

Larissa kijkt terug op haar opwindende avonturen, zoals de oprichting van de band ‘Newday’, die een vernieuwend geluid binnen de gospel verkende en twee eigen albums produceerde. Haar solocarrière bloeide met het succes van het album ‘Unravel me’, bekroond met een Zilveren Duif award voor aanstormend talent.

Gebroken geluk

Met ervaring als samenwerking met verschillende producers en de aankomende Nederlandstalige EP in 2024 “gebroken geluk”, belooft Larissa’s concert een betoverende mix van haar rijke muzikale geschiedenis en de belofte van nieuwe, inspirerende klanken. Mis deze unieke avond niet en koop je toegangskaarten hier of voor 15 euro aan de deur welke open zijn vanaf 19.30 uur.

Laat Larissa’s liedjes je raken, laten dansen of simpelweg tot rust brengen in een onvergetelijke muzikale ervaring.


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper , Larissa

Gerelateerde berichten