FitFair bij Beerze Bulten: Een Winterse Avond vol Wellness en Workout, Ondanks Geringe Opkomst

Op donderdag 11 januari organiseerde Beerze Bulten de FitFair, een evenement dat gericht was op het onder de aandacht brengen van de faciliteiten voor geïnteresseerden en leden buiten de campinggemeenschap om. Door ongunstige weersomstandigheden, resulterende dit in een lagere opkomst dan voorzien.

De FitFair werd georganiseerd als een informatieve avond, waarbij diverse faciliteiten van Beerze Bulten werden gepresenteerd met als doel het bevorderen van een gezonde levensstijl en het bieden van mogelijkheden voor degenen die streven naar een actieve levenswijze.

Het evenement bood gelegenheid tot oriëntatie en informatie, met de aanwezigheid van diverse stands van lokale ondernemers. Of het nu ging om uitdagende workouts, ontspannende wellnessmogelijkheden of nieuwe sportieve activiteiten, de FitFair voorzag in diverse behoeften.

Tijdens de avond werden er tevens demonstraties gegeven van verschillende groepslessen, variërend van energieke cardio-workouts tot rustgevende yoga-sessies. Ondanks de beperkte opkomst slaagde de FitFair erin een overzicht te bieden van het gevarieerde aanbod aan groepsactiviteiten van Beerze Bulten.


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper

Gerelateerde berichten