Kerstmuziek uit alle windstreken

Het Merain Trio een zal zondag 28 december een concert geven in de Reestkerk in Oud Avereest. Het trio zal kerstmuziek uit alle windstreken ten gehore brengen onder de naam ‘A Coluurful Christmas’.

De donkere maand december leent zich er bij uitstek voor om naar medemensen om te kijken. Het wordt vroeger donker en dan mis je nog meer de gezelligheid van thuis. Hoe mooi kan het dan zijn om iemand anders, die ver van huis en haard is, mee te nemen naar een mooi sfeervol kerkje in het Reestdal met verrassend goede akoestiek waar een heerlijk Kerstconcert is georganiseerd door SKOA (de Stichting Klassieke muziek Oud Avereest). Een combi met een mooie wandeling door het Reestdal vooraf is zeer aan te raden.

 

Het trio van professionele musici bestaat uit Mirjam Rietberg (harp), Mieke Manschot (zang en bodhrán)) en Sandra Wallner (viool). Zij weten volksmuziek uitnemend te vermengen met klassieke invloeden. Een schatkist aan internationale kerstmuziek met Ierse, Engelse, Franse, Duitse en Zuid-Amerikaanse kerstliederen in fantasierijke arrangementen.

 

Kerstmuziek uit alle windstreken! Het trio reist ook regelmatig naar Ierland waar zij zich laat inspireren door de muziek, collega musici, andere bijzondere mensen, de sfeer en de prachtige landschappen. Het trio speelt inmiddels door het hele land en buiten de landsgrenzen. Geregeld is het trio live te gast bij Radio 4.

 

Het concert begint zondag 18 december om 15.00 uur (de Reestkerk is open vanaf 14.30 uur).
Kaarten kunt u hier bestellen of aan de kerk.
Kinderen tot 16 jaar betalen geen entree.
Voor verdere informatie: www.skoaconcerten.nl

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten