Lionsclub Vechtdal verrast kinderen AZC

Lionsclub Vechtdal heeft speelgoed afgeleverd bij AZC Hardenberg. Vier Lionsclub-leden Mignon Boelen-Otterloo, Roelof Lubbers, Maus Westerbaan en Arsanio Wiet leverden vrijdagmiddag het speelgoed af bij het asielzoekerscentrum.

Lionsclub Vechtdal trakteerde de kinderen op speelgoed. De leden pakten vrijdagmiddag goed flink uit, de auto was afgeladen met speelgoed. En ze waren er heel blij mee op het AZC. Iedereen hielp met veel plezier mee bij met het uitladen, om daarna met de Lions en de medewerkers van het AZC op de foto te gaan.

 

Want Lionsclub Vechtdal heeft een actieve belangstelling voor het maatschappelijk, cultureel, sociaal en moreel welzijn van de samenleving. Het is een gevarieerde club van denkers en doeners, van jong en meer ervaren, van man en vrouw. De club is verenigd in vriendschap, kameraadschap, wederzijds begrip en respect. Hun motto is: ‘We Serve’ (Wij dienen). Met date motto helpen ze anderen vooruit door fondsen te werven en goede doelen te financieren. Of door fysiek in actie te komen zoals dus bij het AZC. Daarom ondersteunen ze graag mensen en organisaties met goede ideeën; vooral wanneer die bijdragen aan het oplossen van achterstandssituaties in onze eigen regio.

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: Harry Kruiper, Omroep NOOS – 

Gerelateerde artikelen