Hardenberg gaat lachend het jaar uit

Guido Weijers komt naar Hardenberg met zijn try-out tour voor De Oudejaarsconference. Hij zal op 2 november in Theater de Voorveghter zijn nieuwe grappen en scherpe humor uitproberen. 

 

Hardenberg gaat lachend het jaar uit

Guido Weijers (1977) is een Nederlandse cabaretier uit het Brabantse Boxtel. Hij is vooral bekend door zijn vele oudejaarsconferences. Voor het eerst in de geschiedenis is er iemand die meer dan tien keer De Oudejaarsconference op nationale tv doet. Cabaretier Guido Weijers breekt daarmee een record! Voor de elfde keer vat deze topcabaretier de tijdsgeest pijnlijk grappig samen. Met zijn vlijmscherpe tong en intelligente humor fileert Guido het jaar 2022 tot op het bot. Creatieve hersenspinsels zorgen voor een avond vol slimme doordenkers en hilarische terugblikken. Wat er ook gebeurt, humor is het medicijn. Op woensdag 2 november komt hij naar Theater de Voorveghter te Hardenberg om zijn nieuwe grappen en scherpe humor alvast te try-outen.

 

Wat is een try-out?

“Op TV ziet iedereen een shows die ‘af’ is. Wat veel mensen niet weten is dat die show in theaters maandenlang wordt uitgeprobeerd en bijgeschaafd tijdens deze try-out tour. Elke dag probeer ik nieuwe grappen en verhalen uit. Theater is live. Dat is veel spannender. Kwetsbaarder kun je een artiest niet zien. Gek genoeg vind ikzelf, en ook het publiek, juist deze rauwe, spontane avonden vaak het leukst.”

 

Waar moet een Oudejaarsconference aan voldoen?

“Een goede Oudejaarsconference werpt een kritische blik op gebeurtenissen in de samenleving, maar brengt ook veel goede vibes. Ik ben niet van het klagen, maar juist van veel lachen en opgeladen vol energie weer naar huis gaan. Ik ben wel regelmatig fel en zonder filter, maar m’n intentie is altijd positief. In deze donkere tijden mag humor niet ontbreken! Deze hofnar komt naar Hardenberg! Ik kijk uit naar 2 november”, aldus Weijers.

 

 

Kaarten zijn te reserveren via: www.guidoweijers.nl/speellijst

 

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Loens Producties BV

Gerelateerde berichten