Crea Weekend zeer succesvol

Het Crea Weekend in de Evenementenhal in Hardenberg trekt wederom veel bezoekers. Het is vandaag, de tweede dag van de consumentenbeurs, ook weer een drukte van jewelste in de Evenementenhal. Liefhebbers lopen af en aan door de bezoekerstunnel. Het is zo rond de middag al een heel gezellig sfeertje.

De stands van de vele winkels en bedrijven op Crea Weekendtrekken al veel bezoekers. Veel experts staan dan ook voor je klaar met allerlei kennis over de nieuwste creatieve materialen. Enthousiaste maar vooral ook unieke standhouders die staan te popelen om al hun creativiteit met je te delen. Zij bieden o.a. bullet journal, keracoat, zilverklei, daimondpainting, sieraden maken, leerbewerking, haken, breien, borduren, schilderen, drybrush, vilten, houtgraveren en nog veel meer.

De beurs telt meer dan 120 standhouders. Dus er is van alles te zien en uit te proberen. Shop dit weekend al de benodigdheden om jouw creatieve hobby verder te kunnen uitvoeren thuis. Voor wie nog naar deze succesvolle beurs wil, kan zondag 9 van 10.00 tot 17.00 uur in de Evenementenhal terecht.

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron en foto’s: Harry Kruiper, Omroep NOOS

 

Gerelateerde artikelen