Crea Weekend in Hardenberg groter dan ooit

De voorjaarseditie van het Crea Weekend in de Evenementenhal in Hardenberg is vrijdag 10 maart van start gegaan. De driedaagse beurs is dit voorjaar groter dan ooit.

Het is een beurs met enthousiaste, maar vooral ook unieke standhouders die staan te popelen om al hun creativiteit met je te delen. Tijdens de vele workshops kun je gezellig zelf aan de slag en het allemaal zelf uitproberen. De creatieveling kan zich heerlijk uitleven in de vier hallen met standhouders. Bezoekers komen uit het hele land en kijken veelal uit naar dit evenement. Een evenement waar je je kan onderdompelen in een zee van inspiratie aan creativiteit.

Aan de organisatie van de beurs ligt het in elk geval niet: Aline Hofstee van planbureau ‘Plan Effect’ had haar uiterste best gedaan om van deze vierde editie een groot succes te maken. En dat is gelukt. Met maar liefst 140 standhouders en 70 verschillende workshops om uit te kiezen, is er voor iedereen wel iets te ontdekken.

Veel bezoekers

Het bezoekersaantal is flink gestegen. Zelfs met 6000 kaarten in de voorverkoop, is er genoeg ruimte voor iedereen om rustig rond te kijken, dingen uit te proberen en misschien zelfs een nieuwe hobby te vinden.

Door de aanwezigheid van bekende influencers/youtubers worden veel jongeren richting Hardenberg getrokken. Zo zijn Karin Joan en Carla Kamphuis aanwezig, die een groot aantal volgers hebben op Social Media. Ook de oudere generatie voelt zich thuis op de beurs, want er is altijd wel iets waar je je nieuwe creatieve ideeën op kunt doen en nieuwe technieken kunt ontdekken.

De stands op de beurs zijn zeer divers en bieden voor ieder wat wils. Van bullet journaling tot keracoat, van zilverklei tot haken, van leerbewerking tot schilderen, van vilten tot houtgraveren. Opvallend was wel dat er op de eerste dag van de beurs nog weinig mannen te vinden waren. Waarschijnlijk zal met de nieuwe workshops, zoals houtgraveren en paintbrushen, daar zeker verandering in komen. Immers, het is nooit te laat om je creativiteit te ontdekken! Ook niet voor mannen.

Het Crea Weekend in de Evenementenhal in Hardenberg is te bezoeken van 10 tot en met 12 maart 2023.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten