Bestuurswisseling Hardenberg Buiten

Binnen het bestuur van Hardenberg Buiten heeft er een aantal wisselingen plaatsgevonden. Hardenberg buiten is de organisator van de activiteiten op Tweede Paasdag rondom de Oldemeijer. 


Na drie jaar afwezigheid door het coronavirus, is Hardenberg Buiten weer terug. In die drie jaar is er van alles gebeurd, waaronder een aantal wisselingen in het bestuur.

Zo hebben Henk Heerspink, Dick Altena, Lobke Heerspink en Herma Overweg afgelopen voorjaar aangegeven dat zij bij vervanging graag hun plaats in het bestuur ter beschikking wilden stellen. De afgelopen periode zijn ze daarom op zoek gegaan naar nieuwe bestuursleden. En die hebben ze gevonden in: Lenard Hakkers, Hans Woertink, Robbert Hekman, Rick Meinen, Herma Mulder en Micha Mulders.
Samen met Nico Arkes, Gerrit Henk Hutten en Milou Bosscher vormen zij het nieuwe bestuur.

Het nieuwe ‘frisse’ bestuur is een enthousiaste groep mensen, met ontzettend veel vernieuwende ideeën. Inmiddels is de groep al druk bezig met de organisatie van Hardenberg Buiten 2.0. Deze staat gepland op Tweede Paasdag (10 april) 2023.

“We hebben elkaar allemaal al even niet meer gezien, dus het wordt tijd dat we daar verandering in brengen. Wellicht hebben jullie het al op onze social media kanalen voorbij zien komen: we maken ons op voor Hardenberg Buiten 2023! Erg fijn dat het eindelijk weer kan, wij hebben er dan ook alvast ontzettend veel zin in!”, laat het bestuur van Hardenberg Buiten weten.

Als jij een goed idee hebt voor Hardenberg Buiten, mag je contact met het bestuur opnemen via info@hardenberg.nl.
“Doe je mee? Dan maken we van deze 24e editie één groot feest! We horen graag van je!”, aldus het bestuur.

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron en foto: Hardenberg Buiten

Gerelateerde berichten