Bert van Hunenstijn en Pascal Diender verlengen contract bij HHC Hardenberg


Hoofdtrainer Bert van Hunenstijn en assistent-trainer Pascal Diender hebben ook volgend een plek in de technische staf van HHC Hardenberg. De respectievelijk 51-jarige en 38-jarige trainers hebben zich medio vorig jaar gevoegd bij het eerste elftal van HHC Hardenberg.

“We zijn erg tevreden met het feit dat we de samenwerking met Bert en Pascal kunnen voortzetten”, zegt technisch manager Gert Heerkes. “De gedrevenheid straalt van de mannen af. Ook in deze moeilijke tijden werken ze inspirerend met het team en ligt de focus op individuele en de ontwikkeling van het team. Er wordt vakkundig gewerkt en ook de relatie met de diverse geledingen binnen de vereniging verloopt soepel. Er is het volste vertrouwen dat dit gaat leiden tot de stappen voorwaarts die we bij HHC verwachten.”

Van Hunenstijn is blij met de contractverlenging: “Ik ben blij met het vertrouwen vanuit de beleidsmakers van HHC om ook volgend seizoen hoofdtrainer te mogen zijn. De samenwerking met de staf en spelers verloopt erg prettig. Ik zie er naar uit om de ingezette lijn met het team, verder gevolg te geven. Hopelijk eindelijk eens onder het oog van het warme en trouwe HHC-publiek.”

Ook Diender is enthousiast: “Ondanks bizarre periode en het gemis van wedstrijden de laatste periode, heb ik het erg naar mijn zin met de selectie, staf en mensen rondom eerste selectie. Hopelijk kan ik volgend seizoen de club beter en nog meer betrokken mensen leren kennen, kijk er in ieder geval naar uit! Daarnaast ben ik bijzonder content om volgend seizoen ook werkzaam te zijn bij deze club en mij verder te kunnen ontwikkelen als trainer/coach in combinatie met opleiding UEFA A.”

Gerelateerde artikelen