Random Live 2020, live optredens via internet

Hardenberg-Wat begon met een wild idee van vijf muzikanten is uitgegroeid tot een geweldig coronaproof evenement!

Vrijdagavond 11 december kan iedereen vanaf 20.30 uur thuis genieten van Random Live 2020, het eerste livestream muziekfestival van de regio. Vier rockbands spelen live in vier lokale kroegen het dak eraf. Via Facebook of YouTube kun je er gewoon bij zijn!Vier bands

De eerste band en initiatiefnemer van Random Live 2020 is, hoe kan het ook anders, Random Five. De band zal De Mommeriete in Gramsbergen weer even flink wakker schudden. Ook de Bunzings zijn van de partij. In café d’Olde Stee in Lutten kunnen de Bunzings eindelijk met hun onvervalste Engelstalige rock en dialect rock weer eens los! Derde band is The Green Monkeys. Pop, rock en blues. Deze coverband uit Gramsbergen zet Café Sevens in Hardenberg op z’n kop! Rockband Tap another Tune maakt de muziekestafette compleet. Vanuit café Haverkort in Slagharen zullen zij alle rock ‘n roll liefhebbers van de bank af spelen.Facebook en YouTube

Facebook en YouTube zullen de belangrijkste kanalen zijn waarop Random Live 2020 te volgen is. Vrijdag 11 december, 20.30 uur, jij bent er toch ook? Dan trapt de rock- en gitaarband Random Five af. Muziekliefhebbers kunnen genieten van de vier rockbands die in blokjes achter elkaar de hele avond live zullen spelen.

Een livestream festival van vier bands op vier locaties. Dat is voor iedereen een nieuwe dimensie, die vooral voor technisch de nodige inspanning vereist. Afzonderlijk hebben de bands wel livestreams verzorgd, maar het aan elkaar knopen van deze vier optredens is voor iedereen nieuw.

Omroep NOOS vormt bij Random Live 2020 de overkoepelende partij. De omroep verzamelt de live beelden en zorgt dat deze online komen.

Bijschrift foto: V.l.n.r. De muzikanten Bram Regeling (The Green Monkeys), Meine Kloppenburg (Tap another Tune), Reinoud Hofsink (Random Five) en Leon Slot (De Bunzings) bijeen voor overleg.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Random Live

Gerelateerde berichten