Van Hunenstijn en Diender verlengen contract


Hoofdtrainer Bert van Hunenstijn en assistent-trainer Pascal Diender hebben ook volgend seizoen een plek in de technische staf van HHC Hardenberg. De respectievelijk 51-jarige en 38-jarige trainers hebben zich medio 2019 gevoegd bij het eerste elftal van HHC Hardenberg.

 

Technisch manager Gert Heerkes

“We zijn erg tevreden met het feit dat we de samenwerking met Bert en Pascal kunnen voortzetten”, zegt technisch manager Gert Heerkes. “De gedrevenheid straalt van de mannen af. Ook in deze moeilijke tijden werken ze inspirerend met het team. En ligt de focus op individuele en de ontwikkeling van het team. Er wordt vakkundig gewerkt en ook de relatie met de diverse geledingen binnen de vereniging verloopt soepel. Er is het volste vertrouwen dat dit gaat leiden tot de stappen voorwaarts die we bij HHC verwachten.”

 

Hoofdtrainer Bert van Hunenstijn

Van Hunenstijn is blij met de contractverlenging: “Ik ben blij met het vertrouwen vanuit de beleidsmakers van HHC om ook volgend seizoen hoofdtrainer te mogen zijn. De samenwerking met de staf en spelers verloopt erg prettig. Ik zie ernaar uit om de ingezette lijn met het team, verder gevolg te geven. Hopelijk eindelijk eens onder het oog van het warme en trouwe HHC-publiek.”

 

Assistent-trainer Pascal Diender

Ook Diender is enthousiast: “Ondanks bizarre periode en het gemis van wedstrijden de laatste periode, heb ik het erg naar mijn zin met de selectie, staf en mensen rondom eerste selectie. Hopelijk kan ik volgend seizoen de club beter leren kennen. Uiteraard ook nog meer betrokken mensen leren kennen. Ik kijk er in ieder geval naar uit! Daarnaast ben ik bijzonder content om volgend seizoen ook werkzaam te zijn bij deze club. Zo kan ik mij verder ontwikkelen als trainer/coach in combinatie met opleiding UEFA A.”

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg

Gerelateerde berichten