Albert Heijn in Hardenberg open na verbouwing

De Albert Heijn in Hardenberg aan de Van Wevelinckhovenplein is na een verbouwing van 12 dagen weer geopend. Tijdens deze verbouwing is de winkel weer helemaal klaar gemaakt voor de toekomst.

De Albert Heijn in Hardenberg aan de Van Wevelinckhovenplein opende op 26 oktober om 11.00, na een verbouwing van 12 dagen, weer hun deuren. De winkel is feestelijk heropend door eigenaar Gerard de Boer. Gerard knipte samen met zijn zoontje Nathan het lint door. De broers van Gerard – Peter en Arnold – waren bij de opening aanwezig. Ook zij zijn ondernemers van een Albert Heijn. Peter heeft de winkel in Wapenveld en Arnold in Dedemsvaart. De winkel in Hardenberg was 12 dagen gesloten vanwege een verbouwing naar het nieuwste concept van de Albert Heijn.

Zo ging de winkel op vrijdag 14 oktober om 18.00 tijdelijk dicht. Tijdens deze gesloten periode zijn er verschillende nieuwe systemen toegepast in de winkel. Zo is er onder andere meer aandacht voor de versafdeling. Door het “dry misting” systeem in de vernieuwde winkel ontstaat er een nevel over de vers artikelen. Hierdoor daalt de tempartuur en blijven de producten langer vers.

De winkel is zelf niet groter geworden. Echter door het efficiënter indelen van de winkel oogt de winkel wel groter. Zo bestaat de winkel uit een assortiment van 15.000 artikelen waarvan 1500 prijs favorieten tegen een scherpe Albert Heijn prijs. Daarnaast is de winkel ook energieneutraal en daarmee klaar voor de toekomst. Dat de winkel daar al rekening mee houdt was meteen te zien bij de opening: er werd gebruik gemaakt van kunststoffen herbruikbare ballonnen waardoor er meteen al bespaard werd op onnodige latex afval.

Na de opening was er ook voor iedereen, net zoals bij de heropening van Albert Heijn Dedemsvaart, een gelegenheid om op de foto te gaan met de hamster-mascotte. Er werden ook foto’s gemaakt met een polaroid camera, waardoor je de foto’s meteen meer naar huis kon nemen.

Tekst: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS
Foto’s & Beeld: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten