Albert Heijn Dedemsvaart feestelijk heropend

Albert Heijn Dedemsvaart opende dinsdagochtend 18 oktober om 11.00 opnieuw haar deuren voor klanten. De winkel moest noodgedwongen de deuren sluiten na een brand. Hierdoor is een verbouwing naar voren gehaald en is de hele winkel vernieuwd.

Op vrijdagochtend 9 september ontstond er een brand in de meterkast van de Albert Heijn in Dedemsvaart. Hierdoor moest de winkel worden ontruimd. De brand was snel onder controle. Helaas stond de winkel al vol met rook. Na het ventileren was de schade groot en moest alles worden vervangen. Hierdoor is gekozen om een verbouwing -eerder dan gepland- uit te voeren. Nu is na 6 weken de hele winkel vernieuwd.

Op dinsdagochtend 18 oktober om 11.00 konden de deuren weer opnieuw worden geopend. Dit werd met een feestelijke opening gedaan. In heel Dedemsvaart waren bordjes opgehangen en de parkeerplaats voor de Albert Heijn was feestelijk versierd met ballonnen. Iets voor 11.00 uur gingen alle medewerkers naar buiten. Daar werden door Arnold de Boer, eigenaar van onder andere Albert Heijn Dedemsvaart, en zijn zoon Jesse het lint doorgeknipt en de winkel officieel heropend.

In de vernieuwde winkel hebben de meeste artikelen een nieuwe plek gekregen. Ook heeft de versafdeling een Dry Misting systeem gekregen dat zorgt voor een nevel over de groente en fruit. Hierdoor daalt de temperatuur en kunnen de producten langer vers blijven. Dit systeem zal na de verbouwing ook worden gebruikt in de Albert Heijn van Hardenberg. Daarnaast zijn er een paar kassa’s vervangen voor zelfscan-kassa’s.

Na de opening konden klanten zelf de nieuwe winkel bewonderen. Er werd bij de ingang gratis appelgebak uitgedeeld aan de klanten. Uiteraard was ook de enige echte Hamster-mascotte aanwezig, waarmee je op de foto kon.

Tekst en Foto’s: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten