Zonnebloem huldigt jubilarissen

Zonnebloem afdeling Hardenberg heeft maandag 6 februari twee jubilarissen gehuldigd. De afdeling hield die dag haar jaarvergadering. Ook Trijnie Zoer nam na 23 jaar afscheid.


Tijdens de jaarvergadering op 6 februari van de Zonnebloem afdeling Hardenberg zijn twee jubilarissen in het zonnetje gezet. Jan Ooms en Rein Lont hebben zich de afgelopen 10 jaar ingezet voor de afdeling Hardenberg. Namens de Zonnebloem hebben zij deelnemers bezocht en zich ingezet voor diverse activiteiten. Jan en Rein kregen de oorkonde en het daarbij behorende speldje van verdienste.

Aan het eind van de vergadering werd Trijnie Zoer in het bijzonder bedankt. Zij nam na 23 jaar inzet voor de Zonnebloem afscheid,  waarbij zij voor een groot aantal jaren ook de secretaresse van de afdeling was. Trijnie deed dit altijd met grote inzet en werd daar bij het afscheidswoord ook aan herinnerd.

Ina Daemen gaf haar een gedicht mee waarin dit werd gememoreerd. Trijnie werd verrast met een cadeaubon. Alle drie vrijwilligers kregen een mooi boeket, met daarin uiteraard een zonnebloem, en werden bedankt voor hun inzet en enthousiasme.

Zonnebloem

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: De Zonnebloem

 


Over de Zonnebloem

De Zonnebloem afdeling Hardenberg is een actieve afdeling voor gasten, vrijwilligers en activiteiten. We hopen nu dat COVID op zijn retour is en dat we weer volledig activiteiten kunnen organiseren.

Hun hoofdtaak is de relatie tussen gast en vrijwilliger tot stand te brengen. Samen zoeken zij naar activiteiten of bezigheden op maat voor gezelligheid en een leuk tijdverdrijf. Hiernaast organiseren zij groepsactiviteiten waarin alle gasten welkom zijn. Regelmatig staat een bingo, paasmiddag of een stamppotmiddag met muziek op de agenda.

Ook nieuwe gasten worden welkom geheten. Hebt u een lichamelijke beperking dan kunt u zich aanmelden en nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke handicap. Jong en oud. Wie je ook bent en wat je ook graag doet.
Wil jij mensen leren kennen met wie het klikt? Wil je eropuit, om dat te doen wat je leuk vindt? Eens een keer mee op vakantie? Of ken je iemand met een fysieke beperking die dat graag zou willen? Neem dan contact op met de Zonnebloem en kijk met hen naar de mogelijkheden.

Gerelateerde berichten