Samen klussen in Heuveltjesbosbad in Balkbrug

Omdat vele handen licht werk maken, is het Heuveltjesbosbad opzoek naar helpende handen tijdens de klusdagen de komende maanden! Samen ‘aan de klus’ in Heuveltjesbosbad in Balkbrug.


Ondanks dat het zwemseizoen van mei tot september strekt, is er in deze periode ook genoeg te doen rondom het openluchtzwembad ‘Heuveltjesbosbad’ in Balkbrug! Van het jaarlijkse onderhoud en schoonmaakwerk tot enkele opknapwerkzaamheden en reparaties.

 

De klusdagen

De eerste klusdag staat gepland op zaterdag 11 februari waarna er op 25 februari, zaterdag 11 (NLDoet) en 25 maart en zaterdag 8 en 22 april 2023 een vervolg aangegeven wordt. Tijdens deze dagen worden er uitgebreide voorbereidingen getroffen om het nieuwe seizoen goed van start te gaan!

De zaterdag-klusdagen gaan rond 09.00u van start tot een uurtje of 15.00u en voor de lunch voor alle vrijwilligers wordt gezorgd! Dus ga gerust naar het zwembad, zonder je van te voren op te geven! Opgave geldt alleen tijdens de nationale NLDoet dag van het Oranjefonds op 11 maart 2023.

 

Diverse klussen

Er zijn veel kleine en grote klussen op diverse gebieden, van schoonmaak- en opknapwerk tot onderhoud en groenvoorziening! Voornamelijk verven, schoonmaken en wat allerhande klusjes van defecten. Wanneer het weer het toelaat ook wat werkzaamheden aan groen zoals snoeiwerk en blad ruimen. Daarom is alle hulp welkom!

Aarzel niet en ga gezellig naar het zwembad tijdens de klusdagen! En neem dan je partner, familielid, buren en/of teamleden mee. Dat zou toch super zijn als iedereen samen een steentje bij kan dragen aan het gereed maken van het mooie openluchtzwembad in Balkbrug!

Heuveltjesbosbad

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Heuveltjesbosbad in Balkbrug

Gerelateerde berichten