Zelfstandig ondernemerschap wat voor jou?

Ontdek hoe je ‘de eerste stap naar zelfstandig ondernemerschap’ maakt tijdens een lezing in de Bibliotheek. De mooiste manier om jezelf helemaal vorm te geven is om iets voor jezelf te beginnen. Maar dat is vaak heel spannend.


Tijdens een boeiende lezing leert Frank Boon je hoe je de eerste stap naar zelfstandig ondernemerschap zet met behoud van financiële zekerheid. Frank vertelt wat vaak het beste idee is om voor jezelf te beginnen en neemt je mee in zijn eigen verhaal. Over het moment dat hij stopte met excuusjes, en zijn droom begon na te jagen. Ook vertelt hij waar de stap van ondernemerschap vaak over gaat: ongemakkelijke keuzes leiden vaak tot lange termijn voldoening.

Tijdens de lezing doe je 5 checks om te kijken of ondernemerschap wel iets voor jou is, en inventariseer je de pijn en verlangen om te gaan ondernemen. Ook leer je de 7 kritieke stappen die je moet doorlopen wil je een succes van je onderneming maken, en je ontdekt de 3 grootste valkuilen bij starters.

Aanmelden lezing
Kortom, een boeiende avond die jou als (aspirant) startende ondernemer veel kan brengen! De lezing is op woensdagavond 14 september van 19.45 – 22.00 uur in de Bibliotheek Hardenberg. Geef je op en lees meer hierover via onze website: www.bibliotheekhardenberg.nl/programma. De kosten zijn inclusief verwelkoming met een kopje koffie of thee.

Gerelateerde artikelen