Dedemsvaarter ontvangt Gouden Scheidsrechterspeld

Erik ter Brake uit Dedemsvaart heeft van de KNVB de Gouden Scheidsrechterspeld in ontvangst mogen nemen. Erik is lid van scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO), en het bestuur is apetrots op hem.

Verrast in Zeist

Voor Erik stond zaterdag 20 augustus de startbijeenkomst in Zeist gepland. Tijdens deze sessie werd hij door de KNVB in het zonnetje gezet voor het feit dat hij met ingang van het seizoen 2021 – 2022 z’n 25e seizoen ingaat als arbiter. In totaal heeft Erik 11 wedstrijden mogen fluiten in de Keuken Kampioen Divisie. Op 4 februari 2005 heeft hij zijn debuut mogen maken bij de wedstrijd tussen FC Emmen 1 en FC Eindhoven 1. Erik is momenteel actief als scheidsrechter in de derde divisie.

 

Debuut

Op 4 februari 2005 heeft hij zijn debuut mogen maken bij de wedstrijd tussen FC Emmen 1 en FC Eindhoven 1. In de functie van vierde official heeft hij (nagenoeg) alle stadions van Nederland (van binnen) mogen aanschouwen. Erik is momenteel actief als scheidsrechter in de derde divisie. 

 

Het bestuur van SNO wil langs deze weg Erik van harte feliciteren met deze prachtige onderscheiding en hoopt hem nog jaren te mogen zien schitteren in de top van het amateurvoetbal!

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: SNO

Gerelateerde artikelen