VriendenLoterij verrast DVC Dedemsvaart

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor DVC Dedemsvaart. De vereniging is verkozen tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. DVC Dedemsvaart gaat het geld gebruiken om hun sportpark te verduurzamen en bekendheid aan hun club te geven.

Martijn Bouwman, bestuurslid DVC Dedemsvaart: “De titel Club van Week betekent voor ons waardering van onze fusieclub DVC Dedemsvaart. We kunnen mede door deze bijdrage ledverlichting in sportpark de Boekweit in Dedemsvaart realiseren. Daarnaast geeft het een stimulans om verdere verduurzaming van ons sportpark in de nabije toekomst vorm te geven.” De voetbalclub is blij met het onlangs ontvangen extra geld.

 

Clubs van de Week

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

 

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

 

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron en Foto: VriendenLoterij
Fotocredits: Bastiaan Musscher 

Gerelateerde berichten