Vijfde editie Random live staat voor de deur!

Zaterdag 1 juni viert Random Live haar vijfde editie. Wat begon als een online event met Random Live 2020 en daarna Random Live Goes Orange in 2021, groeide uit tot een gezellig festival. En dit jaar is het festival er voor de vijfde keer!

Dat moet gevierd worden

Met heerlijke drankjes, veel gezelligheid, een gemoedelijke sfeer en een ijzersterke Rock ’n Roll Roulette.

Bar and Booz

Doe jij niets liever dan luisteren naar muziek van Golden Earring, Beatles en Deep Purple? Of ga jij helemaal uit je plaat bij de nummers van de Rolling Stones en Greenday? Dan is Bar and Booz de band die jij in de Rock ’n Roll Roulette niet wilt missen! De band draait al sinds eind jaren ‘80 mee in het rockcovercircuit en speelt de beste nummers van de jaren ’60 tot nu. Lekker dansen, zingen, brullen en drinken of gewoon genieten langs de zijlijn.

Captain Kirk

Zoek je een band die de beste rocknummers, de leukste meezingers, de meest foute guilty pleasure songs en de mooiste intieme love songs in z’n repertoire heeft? Look no further, want Cpt. Kirk heeft alles om de Rock ’n Roll Carrousel compleet te maken.

Met (ex)bandleden van bands als Take An Aspirin, 2Q2GET en Eigenweijs staat deze 6-koppige band garant voor geweldige muziek. Van CaptainKirk mag je alles verwachten.

Creebles

Wat gebeurt er als je de beste nummers ooit gemaakt combineert met zes muzikale zielsverwanten, een bak beleving en een beetje eigenwijze eigenheid? Dan krijg je een festival waarbij het dak eraf gaat! Creebles maakt van elk optreden een feestje. De band uit Vroomshoop wisselt klassiekers af met Nederpop en een diversiteit een rock. Het recept voor een knalfeest!

Tap another tune

Met de band Tap Another Tune is de line-up van Random Live 2024 compleet! De ‘Rockabillyswingblues band’, die voorheen Tap A Tune heette, verloor in 2018 zanger en gitarist Joop, maar maakte een fantastische comeback met de zonen van Joop en een extra gitarist.

Met covers van Johnny Cash, Stray Cats, Cuby and the Blizzards tot hits van Eddie Cochran, Reverend Horton Heat en Elvis, kun je moeilijk stil blijven staan en blaast de band uit Schuinesloot het dak eraf.

Muntjes en kaarten

Na het digitale experiment van vorig jaar gaat het festival dit jaar gewoon terug naar consumptiemunten. En het zou Random Live niet zijn als ze niet geheel in stijl prachtige munten hadden laten maken.

Waar je die consumptiemuntjes kunt scoren? Daarvoor hebben ze speciaal een oude zeecontainer op de kop getikt. Niet te missen!

Moet je eerst nog een ticket hebben? Bestel snel een van de laatste tickets via www.randomlive.nl.

Gerelateerde berichten