SV Gramsbergen winnaar SNO Enquête

SV Gramsbergen heeft onlangs de SNO Enquête gewonnen. In de enquête geven nieuwbakken scheidsrechters van SNO aan hoe ze worden ontvangen door diverse voetbalclubs.

 

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) levert (assistent)scheidsrechters voor vriendschappelijke duels bij 45 verenigingen in de directe omgeving. Dit betreft (nagenoeg) alle zaterdag en zondag verenigingen in de regio Ommen, Hardenberg, Holten en Rijssen. Diverse clubs zijn actief in de top van het amateurvoetbal, maar SNO voorziet ook de clubs die in de derde en vierde klasse actief zijn.

 

De leden van SNO geven (bij zowel competitie- en vriendschappelijke wedstrijden) door middel van het invullen van de SNO enquête een beoordeling over de wijze waarop ze worden ontvangen door clubs. Denk hierbij aan onderwerpen zoals gastvrijheid, facilitaire aspecten en veiligheid. Recentelijk heeft het bestuur van SNO ervoor gekozen om twee verschillende enquêtes te introduceren. Enerzijds een enquête voor de eerste elftallen, maar sinds kort ook een enquête voor de subgroep: reserve elftallen, vrouwenteams en jeugdelftallen. In de enquête over deze tweede subgroep, kwam SV Gramsbergen (betreffende het seizoen 2021 – 2022) als winnaar uit de bus.

 

Op zaterdag 25 juni stond het jubileumfeest van SV Gramsbergen gepland. Bij de officiële receptie waren 300 gasten aanwezig. Ten overstaan van alle gasten ontving wedstrijdsecretaris Gerrit Passies uit handen van de voorzitter van SNO (Maurice Paarhuis) het behaalde certificaat. SV Gramsbergen zal als prijs een bezoek krijgen van de Technische Commissie van SNO. Deze heren zullen een spelregelavond (op interactieve wijze) gaan invullen.

 

Onderschrift foto: Maurice Paarhuis (voorzitter SNO) overhandigt wedstrijdsecretaris Gerrit Passies de prijs.

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten