VV Bruchterveld valt in de prijzen

Zonder een bal heeft Voetbalvereniging Bruchterveld toch veel punten gescoord bij de (assistent)scheidsrechters uit de regio. De club kwam als winnaar naar boven tijdens de Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) enquête. 

De scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) verzorgt bij 45 verenigingen de (assistent)scheidsrechters. Dit betreft (nagenoeg) alle zaterdag en zondag verenigingen regio Ommen, Hardenberg, Holten en Rijssen. Om de kwaliteit te beoordelen van de verenigingen wordt er vanuit SNO een enquête gehouden onder de leden. Tijdens deze enquête wordt er beoordeeld op gastvrijheid, facilitaire aspecten en veiligheid.

Nadat alle beoordelingen binnen waren kon het bestuur van SNO met trots mededelen dat ‘uiterst sympathiek’ VV Bruchterveld als winnaar uit de hoge hoed is gekomen. De eerste keer is dit voor VV Bruchterveld echter niet. Voor deze winst hebben ze de prijs ook al twee keer eerder in ontvangst mogen nemen. Gerwin Moeken, bestuurslid van SNO, heeft op zaterdag 1 oktober het bestuur van VV Bruchterveld het behaalde certificaat overhandigd. Als prijs krijgt VV Bruchterveld een bezoek van de Technische Commissie van de SNO. Deze heren zullen een spelregelavond op interactieve wijze gaan invullen.

Het bestuur van SNO heeft naast een enquête over de eerste elftallen ook een enquête geïntroduceerd voor de reserve elftallen, vrouwenteams en jeugdelftallen. Recentelijk ging SV Gramsbergen met de winst er vandoor uit een enquête binnen de tweede subgroep.

Tekst: Jeffrey Varweg – Omroep NOOS
Foto: SNO Nijverdal

Gerelateerde berichten