Strijker maakt transfer naar HHC Hardenberg

Steyn Strijker maakt transfer naar HHC Hardenberg. Hij heeft zaterdag getekend voor de overstap van ACV uit Assen naar de HHC Hardenberg.

Steyn Strijker speelt komend seizoen in het oranje-zwart. De 22-jarige speler maakt de overstap van ACV uit Assen naar HHC Hardenberg, waar hij zaterdag een contract van twee jaar tekende. De talentvolle controlerende middenvelder speelde eerder in de jeugdopleidingen van FC Emmen, FC Twente en FC Groningen.

 

Strijker is erg blij met de overstap. “Het is voor mij altijd heel belangrijk geweest dat ik het beste uit mijzelf wil halen. Ik wil mezelf op een optimaal niveau kunnen uitdagen. Ik denk dat ik dat bij HHC heel goed kan doen. Het is het hoogst haalbare niveau in de regio. Het is een grote en mooie club. Ik heb vier hele mooie jaren gehad bij ACV en het is voor mij tijd om een stap te maken.”

 

Technisch manager Gert Heerkes kijkt uit naar de komst van Strijker: “We zijn zeer content dat Steyn de overstap naar HHC gaat maken. De motor op het middenveld van ACV is een zeer welkome versterking voor onze selectie. Met zijn dynamische speelstijl zal hij een goede boost kunnen geven binnen onze speelstijl. Na een gedegen opleiding in het betaald voetbal en goede jaren bij ACV is de tijd daar voor een stap hogerop en we heten Steyn dan ook van harte welkom.”

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg

Gerelateerde berichten