Mariënberg weet na goed begin niet te winnen

VV Mariënberg speelde zaterdag 3 december tegen De Esch uit Oldenzaal. Op een waterkoud Westerpark ontspon zich een wedstrijd die al snel met voorsprong begon voor thuisploeg. Toch eindigde de wedstrijd totaal anders voor de thuisploeg dan aan het begin werd gedacht.

Eerste helft

De thuisploeg begon voortvarend aan de wedstrijd. Rondom de eerste goal, met een zweem van buitenspel, schoot Brian Lamberink Mariënberg misschien een beetje tegen de verhouding de roodzwarten op 1-0. Nog geen minuut later drukte Wesley Willems prachtig af. Vanaf een meter of twintig schoot hij bijzonder fraai de 2-0 tegen de touwen. Dat was even krabben achter de oren voor de gasten uit Oldenzaal. Dat hadden ze wellicht ook niet verwacht. De aansluitingstreffer kwam vlak voor rust, 2-1.

 

Tweede helft

Na rust leek Mariënberg even bedolven te worden onder de dadendrang van de Esch. Ze kwamen vaker buurten in de zestienmeter van Jelle. De 2-2 bleef dan ook niet lang uit. Een scrimmage na een cornerbal leverde de gelijkmaker op voor de ploeg. Vervolgens leek de wedstrijd in een soort van status quo te belanden. Beide ploegen wilden wel maar leken onbewust allebei tevreden zijn met het puntje. Bitterzoet was het voor de Esch, bitterzuur voor de thuisploeg. In blessuretijd viel de 2-3.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: VV Mariënberg

Gerelateerde berichten